Tepelnoizolačné sklo

THERMOGLASS
Presnú špecifikáciu spracovávaných produktov nájdete na stránke výrobcu AGC Yourglass

Tepelnoizolačné sklá znižujú v porovnaní so štandardnými izolačnými sklami tepelné straty. Ak nahradíme u štandardného skla vnútornú tabuľu sklom s nízkou emisivitou (na povrchu skla nanesená špeciálna vrstva kovu), podarí sa výrazne znížiť hodnotu prechodu tepla. Ďalšie zníženie tejto hodnoty možno dosiahnuť výmenou vzduchu v dutine izolačného skla za plyn s nízkou tepelnou vodivosťou.

Tieto izolačné sklá sa vyznačujú ešte ďalším zaujímavým efektom. Vysoká priepustnosť vo viditeľnej oblasti slnečného spektra dovoľuje pomerne vysoký prestup slnečnej energie do miestnosti, kde sa svetelné žiarenie mení na tepelné, ktoré je vrstvičkou oxidu kovu nanesenou na vnútornom skle odrážaná späť do miestnosti. Týmto sa zvyšujú tepelné zisky v chladnejšom období.

Aby sa docielilo viac funkčných a estetických vlastností tohto špeciálneho izolačného skla, možno vonkajšie číre sklo nahradiť sklami protislnečnými alebo bezpečnostnými.

Garantujeme, že do troch rokov od dátumu výroby nenastane u izolačných skiel viditeľná zmena v dôsledku kondenzácie či usadzovania prachu.

Viac ako 1000 inštalácií po celom Slovensku

Predĺžená záruka 3 roky od dátumu výroby

ISO 9001 a ISO 14001 certifikácia

Máte otázku, alebo záujem o spoluprácu?

Poraďte sa s odborníkmi z firmy IGLASS.